Sundhedsparadokset

Sundhedsparadokset

Det er svært at være sund nok i dag!

Sundhedsparadokset

Hvor sund er du på en skala fra 1 til 10?

Vi lever i en tid hvor vi bliver bombarderet med sundhedsinformationer; hvad er rigtigt at spise? Hvordan skal jeg træne? Hvilke øvelser er de bedste for at opnå effektive resultater? Hvor meget burde jeg sove? Og så videre:-) Vi kan ikke åbne et blad eller lytte til sundhedseksperter i dag uden at blive en lille smule forvirret, og jo mere vi ved jo mere i tvivl bliver vi om hvilken vej vi burde gå.

Hvad er konsekvenserne af denne masseinformation? Dårlig samvittighed og spændinger? Jeg møder så mange på min vej som på en eller anden måde ikke føler de gør det godt nok, lever sundt nok, tager de rigtige valg – og de fleste af os tænker; næste uge skal jeg nok få taget mig sammen og leve lidt sundere.

Vi har svært ved at navigere i denne sundhedsjungle og mærke hvilke valg som vil gøre det lidt lettere for mig selv at have det godt. Min erfaring er at få hjælp til at give slip, komme lidt væk fra forståelsen og lidt mere ind i fornemmelsen af egen krop har rigtige gode effekter. Vi skal dog have hjælp til det:-)

“In theory, there is no difference between theory and practice; in practice there is”

Hop på listen og få mine blogs og gode tilbud FØR alle andre!

* indicates required


Feel Better
Stay Connected !
Smid din email ind her og få altid de sidste nye videoblogs og spændende tilbud direkte ind i din inbox!
Tillykke! Hold øje med mine emails, så du ikke går glip af noget. Check også lige din spamfolder, der kan de nemlig godt ryge hen i starten.
Du kan være 100% tryg, vi hader også spam og kunne aldrig drømme om at dele din email med nogen!
Ja tak, det vil jeg!
×
×
WordPress Popup Plugin