“Min utraditionelle rejse i en ellers meget konservativt tænkende branche har givet mig de redskaber jeg stod og manglede ved briksen som 25-årig. Jeg skulle bare opfinde dem først. Mit hovedfokus er at gøre det mere let og tilgængeligt at have det godt i en tid med mange store og forvirrende krav til den enkelte – og at skrue ned for noget af al den konstante dårlige samvittighed de allerfleste, ubevidst eller bevidst, løber rundt med”.                                          

Hilde Holan Gudding

Mit navn er Hilde og jeg er nordkvinde, født og opvokset i Trøndelag i Norge. Jeg har altid gået helt min egen vej, hvilket blandt andet har ført til udviklingen af denne portal. Min interesse og nysgerrighed i forhold til krop og bevægelse har jeg haft med mig siden min opvækst i den norske natur, og jeg forstod hurtigt at mit arbejde skulle handle om dette, hvilket førte til at jeg flyttede til Danmark for at blive Fysioterapeut. 

Efter at Fysioterapiuddannelsen i København var gennemført med mange frustrationer, fik jeg arbejde på en klinik i København, og allerede efter 1,5 år på klinik og kun i starten af tyverne, var jeg tæt på at brænde ud. Det gav ingen mening for mig det jeg stod ved briksen og lavede, jeg var nødt til at lave en u-vending. Jeg flyttede i en kortere periode tilbage til Norge hvor jeg startede helt forfra med nogle faglige ideer som allerede var begyndt at vokse indeni.

Dette var starten på mit firma Elastic Stability. 

Opdraget i en meget konventionel verden er jeg i dag meget stolt over at have turdet gå min egen vej. Det at jeg har haft et andet perspektiv på kroppen og mennesket end jeg selv er blevet opdraget til, har gjort at jeg har skabt gode resultater og hjulpet mange som ikke har følt sig forstået i det mere traditionelle sundhedsvæsen. 

Jeg går meget op i at “walk the talk” og tilstræber at leve efter de principper og det mindset jeg giver videre til mine klienter: Vi er alle født med en ekstremt intelligent krop, som kan hjælpe os ud af udfordrende situationer – vi skal bare træne evnen til at lytte og mærke efter.

Jeg er i dag vildt taknemmelig for og stolt over at have kastet mig ud i min egen rejse, og det fantastiske ved at kigge tilbage gør mig overbevist om at hvis jeg ikke havde valgt den til tider udfordrende vej jeg har gået, ville jeg selv ikke have det i nærheden af så godt som jeg har det i dag. 

Se Elastic Stabilitys gratis E – bog, for at læse om min mission, og om hvilket kropssyn jeg er overbevist om, kan gøre en stor forskel i mange menneskers liv. 

Hold dig opdateret!

Smid din email ind her og gå aldrig mere glip af mine sidste nye videoer om, hvordan du får det bedre i kroppen med EMT!

Adresse

Elastic Stability - Nørregade 40, 5 sal
1165 København K - Danmark

Mobil

(+45) 60 29 52 28

E-mail

info@elasticstability.com