Elastic Stability Online Intro Kursus

Nu kan du få et indblik i den Elastiske Tilgang vi arbejder ud fra i Elastic Stability

Elastic Stability Intro Kursus danner basis for behandlings- og bevægelsesuddannelsen Elastic Movement Therapy (EMT) – og giver et indblik i hvordan du kan bruge den Elastiske tilgang i praksis.

Dette online kursus fokuserer primært på at give dig praktiske redskaber, samt vi giver dig et indblik i den teoretiske baggrund for den Elastiske tilgang.

Teoretisk set bygges vores kurser og uddannelser blandt andet på hvad vi i dag ved om Fasciastrukturerne og hvordan de kan påvirke trænings- og rehabiliteringsresultater.

Vi koncentrerer os om kroppens viscoelasticitet, og om hvordan vi kan se Fasciastrukturerne som et netværk, der hænger sammen i kæder fra top til tå. I denne sammenhæng bruges Biotensegritet som en forklaringsmodel i forhold til, hvordan vi kan forstå funktionel bevægelse og optimere trænings – og rehabiliterende resultater. Dette er et vigtigt element i en helhedsforståelse af vores fantastiske design.

Den Elastiske tankegang er en vigtig komponent i forståelsen af muskel- og skeletlidelser, og en stor del af forskningen er på nuværende tidpunkt rettet mod forståelsen af forskellige smerteproblematikker i kroppen.

 

 

Formålet med kurset er at du skal kunne bruge teknikkerne og øvelserne som et supplement til anden træning, og efter kurset er målet at du kan implementere det du har lært i til dine kunder og patienter.

Kurset fokuserer også på hvordan specielt udviklede Coaching og Pædagogiske redskaber kan hjælpe til at opnå bedre effekt i et behandlings- og træningsforløb.

Kursus Indhold:

   Teori og forskningsresultater om Fascia i træning og rehabilitering

Øvelser med fokus på mobilitet, stabilitet og styrke.

Intro til Elastic Breathing – Fascia, åndedrætsteknikker og stabilitet.

   Kommunikation og pædagogiske redskaper for optimal effekt.

Intropris: 499,-

Feel Better
Stay Connected !
Smid din email ind her og få altid de sidste nye videoblogs og spændende tilbud direkte ind i din inbox!
Tillykke! Hold øje med mine emails, så du ikke går glip af noget. Check også lige din spamfolder, der kan de nemlig godt ryge hen i starten.
Du kan være 100% tryg, vi hader også spam og kunne aldrig drømme om at dele din email med nogen!
Ja tak, det vil jeg!
×
×
WordPress Popup Plugin