ELASTIC STABILITY ACADEMY

Elastic Stability Online

Intro Kursus

Intro Kurset danner basis for Elastic Stabilitys behandlings- og bevægelseskoncept Elastic Movement Therapy (EMT). Kurset giver dig et indblik i den Elastiske tilgang

Move better Be Stronger

Trænings- og bevægelses kurser

Formålet med træningskurserne er, at du får en forståelse for, hvordan du kan implementere Elastiske træningsteknikker i din nuværende undervisning.          Friere bevægelse – Optimeret styrke

EMT Behandlings – og Bevægelsesuddannelse

Elastic Movement Therapy (EMT) – Level 1, består af manuelle teknikker, mobilisering- og strækteknikker, samt coaching redskaber, der kan implementeres med det samme i din praksis.

Om Elastic Movement Therapy (EMT)

EMT kan beskrives som en tilgang, hvor videnskaben møder kreativiteten.

På den ene side understøtter vi vores uddannelse med nyere forskning, som er med til at videreudvikle og styrke konceptet. På den anden side har vi en grundholdning om vores krop og system som helhed, og at nysgerrighed og ydmyghed er vigtige ord når vi arbejder med mennesker.

Vi er alle født med eller som et stykke kunst, der er unikt og EMT teknikkerne kan magisk og kraftfuldt modellere dine klienter, så længe de er med i processen. Det er lige præcis dette, som gør EMT teknikkerne unikke.

Et af vores hovedformål er at give vores klienter redskaber, så de kan mærke deres eget liv og egne valg – og leve derefter.

Om EMT Uddannelserne

Elastic Stability™ tilbyder faglige kurser og uddannelser til dig, som er terapeut eller træningsinstruktør og som ønsker at implementere den elastiske tilgang i dit arbejde.

Vi tilbyder både kortere kurser, samt du kan uddannes indenfor det unikke bevægelses- og behandlingskoncept; Elastic Movement Therapy™ (EMT).

Hovedfokus i vores kurser og uddannelsesprogrammer er altid at give  dig redskaber, som gør det lettere at hjælpe dine klienter med at få det bedre og til selv at tage mere ansvar for deres egen krop og velvære.

Kurser og uddannelser hos os er primært praktisk orienteret, hvor vi tilstræber at give dig, som kursist, redskaber du kan bruge med det samme i din praksis.

Vi har specialiseret os i hvordan nyere forskning og viden om kroppens Fascia strukturer, kan implementeres til at optimere bevægelse, både i behandling og træning.

“Elastic Stabilitys hovedfokus i behandling og træning er at optimere kroppens viscoelasticitet.

Vores krop indeholder væv, som har en fantastisk kombination af at være flydende og samtidig indeholde kraftfulde elastik lignende komponenter.

Denne viskoelasticitet kvalitet giver os tilgang til fri bevægelse, samt en optimal tilgang til stabilitet og styrke.

Dette ofte oversete netværk i kroppen er også meget interessant i arbejdet med at få klienter til at få en bedre fornemmelse af deres egen krop og sammenhængene i deres eget system.

Så denne elastiske tilgang giver dig redskaberne til at vise dine klienter hvordan de selv kan tage bedre ansvar  for deres egen krop og dermed forebygge fremtidige (smerte) problematikker”.

ELASTISK STABILITY KURSER

Elastic Stability Online Intro Kursus

Nu kan du få et indblik i den Elastiske Tilgang vi arbejder ud fra i Elastic Stability

Elastic Stability Intro Kursus danner basis for behandlings- og bevægelsesuddannelsen Elastic Movement Therapy (EMT) – og giver et indblik i hvordan du kan bruge den Elastiske tilgang i praksis.

Dette online kursus fokuserer primært på at give dig praktiske redskaber, samt vi giver dig et indblik i den teoretiske baggrund for den Elastiske tilgang.

Teoretisk set bygges vores kurser og uddannelser blandt andet på hvad vi i dag ved om Fasciastrukturerne og hvordan de kan påvirke trænings- og rehabiliteringsresultater.

Vi koncentrerer os om kroppens viscoelasticitet, og om hvordan vi kan se Fasciastrukturerne som et netværk, der hænger sammen i kæder fra top til tå. I denne sammenhæng bruges Biotensegritet som en forklaringsmodel i forhold til, hvordan vi kan forstå funktionel bevægelse og optimere trænings – og rehabiliterende resultater. Dette er et vigtigt element i en helhedsforståelse af vores fantastiske design.

Den Elastiske tankegang er en vigtig komponent i forståelsen af muskel- og skeletlidelser, og en stor del af forskningen er på nuværende tidpunkt rettet mod forståelsen af forskellige smerteproblematikker i kroppen.

Formålet med kurset er at du skal kunne bruge teknikkerne og øvelserne som et supplement til anden træning, og efter kurset er målet at du kan implementere det du har lært i til dine kunder og patienter.

Kurset fokuserer også på hvordan specielt udviklede Coaching og Pædagogiske redskaber kan hjælpe til at opnå bedre effekt i et behandlings- og træningsforløb.

Kursus Indhold:

   Teori og forskningsresultater om Fascia i træning og rehabilitering

Øvelser med fokus på mobilitet, stabilitet og styrke.

Intro til Elastic Breathing – Fascia, åndedrætsteknikker og stabilitet.

   Kommunikation og pædagogiske redskaper for optimal effekt.

Move Better Be Stronger  Trænings- og Bevægelseskurser

Formålet med kurserne er, at du får en forståelse for, hvordan du kan implementere Elastiske træningsteknikker i dine nuværende undervisningsrutiner og bruge det som supplement til andre træningsformer.

Move Better & Be Stronger kurserne tager 2 dage hver, og skal tages i den rækkefølge. Hvis vores Elastiske undervisningsform passer dig, vil du bagefter have mulighed til at uddanne dig videre hos os og blive EMT Træningsinstruktør.

Målgruppe: 

Kurserne er målrettet dig, som arbejder med bevægelse og er nysgerrig efter at vide hvordan den elastiske komponent kan implementeres i et behandling og træningsforløb.

Move Better Be Stronger Indhold:

 Teori: Forståelse af hvordan viden om; Viskoelasticitet, Kæderne i kroppen og den nye anatomiske model Biotensegrity, implementeres i praksis.

 Øvelser med fokus på mobilitet, stabilitet og styrke

 Elastic Breathing – teknikker til hvordan åndedrættet kan optimere træningsresultater

 Træningsprogrammer tilpasset Personlig Træning og holdtræning – programmer både tilpasset mobilitet og afspændning, og programmer med mere fokus på stabilitet og styrke

 Pædagogik – og Kommunikationsredskaper for at optimere effekt af øvelserne

Kursus 1  MOVE BETTER – 2 dage

Hovedfokus ligger på mobilitet og release-teknikker for at optimere den frie bevægelse. Vi tager udgangspunkt i kendte øvelser, hvor Fasciaorienterede teknikker implementeres.

Du får en forståelse for hvordan Elastic Breathing, åndedræts-teknikker, kan bruges for optimerede trænings-resultater. Overordnet er fokus på at skabe bedre kropsbevidsthed i forbindelse med gennemgang af øvelserne.

Du får træningsprogrammer som både kan bruges til Personlig Træning og holdtræning. Programmerne kan bruges både til mobilitet, kropsbevidsthed, release og afspænding.

Indholdet i det første modul bruges som base for næste modul, hvor stabilitet og styrkefokuserede øvelser implementeres.

Målgruppe: 

Uddannelsen er målrettet dig som arbejder med Personlig Træning og holdtræning.

Max. 10 deltagere

Pris:

3.500,-

Kursus 2  BE STRONGER – 2 dage

Du skal have taget kurset MOVE BETTER før du kan deltage på dette kursus.

Hovedfokus ligger på at implementere Elastisk orienteret stabilitet og styrke i træningen. Vi bygger videre på den optimerede bevægelse og bevidsthed vi har arbejdet med i Move Better kurset.

Fokus er at inddrage kroppens elastiske kvalitet i øvelserne – og deriblandt arbejde med Elastic Recoil, som er et vigtigt supplement til muskelorienteret træning. Elastic Breathing teknikker benyttes for at opnå bedre stabilitet i øvelserne.

Du får træningsprogrammer som både kan brukes til Personlig Træning og holdtræning, og vi kobler det sammen med øvelserne fra modul 1, så du har programmer både til opvarmning – mobilitet og release – styrke – og stabilitetstræning.

Målgruppe: 

Uddannelsen er målrettet dig som arbejder med Personlig Træning og holdtræning.

Max. 10 deltagere

Pris:

3.500,-

 EMT BEHANDLER – OG BEVÆGELSESUDDANNELSE 

Tilbyd EMT Mobilitetsbehandlinger til dine klienter 

De vil opleve – friere bevægelse – færre spændinger og smerter – bedre træningsresultater – mere velbehag og ikke mindst større ejerskabsfølelse i egen krop.

Elastic Movement Therapy (EMT) – Level 1, består af manuelle teknikker, mobilisering- og strækteknikker, samt coaching redskaber, der kan implementeres med det samme i din praksis. Kurset er for dig som i forvejen arbejder ved briks, eller for dig som er personlig træner eller træningsinstruktør og arbejder i et træningsmiljø. Efter endt uddannelsesforløb kan du tilbyde EMT Mobilitetsbehandlinger i dit firma.

EMT – Level 1  Uddannelsen består af 6 dage, tilsvarende 36 times undervisning

Teoretisk baggrund: Teoretisk bygger EMT uddannelsen på Elastic Stabilitys 5 grundprincipper; kroppens viscoelasticitet, det sensoriske feedback, sammenhæng og kæder, funktionel anatomi og biotesegritet, samt kroppens adaptation til omgivelserne.

EMT Level 1 manuelle teknikker som bliver gennemgået:

 Kæde – ben til center

 Kæde – arm til center

 Kæde – center

 Elastic Breathing, hvor åndedrætsfunktionen bliver optimeret

Ud over de manuelle teknikker bliver følgende punkter gennemgået:

 Coaching, Formidling & Kommunikations redskaber som øger effekt af din behandling eller træningsundervisning

  Træningsøvelser til selvmobilisering

 Forretningsplan over hvordan EMT kan indgå og optimere din nuværende eller kommende forretning.

Målet med EMT teknikkerne er at effektivisere trænings-resultater, forebygge og behandle lette smerte-problematikker, samt give dine klienter en bedre fornemmelse for deres krop og hvordan deres problematikker er forbundet til deres måde at leve på.

I denne sammenhæng hjælper EMT teknikkerne dine klienter til at tage ansvar og ejerskab for egen situation, samtidig med at de understøtter din rolle som coach istedet for en som “fikser” deres smerteproblemer.

Certificering:

For at opnå en EMT Level 1 certificering, skal du efter endt kursusforløb på 36 timer, have 1  supervisionstime, hvor du gennemgår nogle af de teknikker du har lært.

Hvis du mangler nogen af undervisningstimerne skal de købes til inden du kan tage supervisionstimen. Når du er certificeret kan du bruge titlen EMT Level 1 Behandler, og kan bruge teknikkerne i din praksis.

Varighed:

EMT – Level 1 består af 36 undervisningstimer fordelt på 6 dage.

Derudover skal man have 1 supervisionstime efter endt undervisningsforløb for at blive certificeret. Supervisionstimen er inkluderet i uddannelsespris.

Pris: 

14.950,-

Max. 8 deltagere

Feel Better
Stay Connected !
Smid din email ind her og få altid de sidste nye videoblogs og spændende tilbud direkte ind i din inbox!
Tillykke! Hold øje med mine emails, så du ikke går glip af noget. Check også lige din spamfolder, der kan de nemlig godt ryge hen i starten.
Du kan være 100% tryg, vi hader også spam og kunne aldrig drømme om at dele din email med nogen!
Ja tak, det vil jeg!
×
×
WordPress Popup Plugin