Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Elastic Training – Træningsuddannelse Modul 3

marts 9 @ 10:00 - marts 10 @ 5:00

DKK3500

Elastic Training Modul 3

Den Elastiske Tilgang & Nye Elastiske Øvelser
Elastic Training Modul 3 er 2 dage med endnu mere skøn Elastisk bevægelse. Formålet med kurset er, at du som Elastic Training Instruktør får repeteret den Elastiske tilgang krydret med nye øvelser, som kan stimulere din kreativitet i undervisningen. Du vil i løbet af kurset få nye holdtræningsprogrammer, du kan bruge som inspiration efterfølgende  – og der vil i øvelserne være  hovedfokus på hvordan den Elastiske Styrke kan transformeres fra den Elastiske Mobilitet.

De magiske hænder
Vi arbejder også med Hands on teknikker ,som kan optimere dine kunders træningseffekt på holdtræning og Personlig Træning. Vores hænder er det ultimative kommunikationsredskab og kan gøre stor forskel til at hjælpe klienten med at skabe bevidsthed og at frigive bevægelse.

Det Elastiske Løb
Det bliver introduktion til Elastic Running. Løb er i dag en meget populær motionsform – men da mange løber med meget opsamlet stivhed i kroppen, ender mange op med negative oplevelser og skader – og opgiver tanken om at løbe igen. Vores tanke er, at alle som har lyst og mulighed skal kunne løbe – målet er ikke, at man skal kunne løbe en maraton. Vi vil dog rigtig gerne videregive den mentale glæde det er, at kunne løbe en kortere distance. På Elastic Training 3 introduceres Elastic Running – med øvelser, som vil kunne optimere fornemmelsen i løbet og hjælpe til at få løbeglæden tilbage. Du får Elastiske øvelser for hele kroppen som forbereder til en bedre løbeteknik.

Optimér resultater & gør arbejdsdagen lettere
Formålet med Elastic Training er ikke bare at bruge nye øvelser i praksis, men at sælge Mindsettet bag den Elastiske Tankegang. Hovedfokus er at hjælpe kunderne til at blive bedre til at tage ansvar – samt prøve at gøre det så let og tilgængeligt så muligt.
I Elastic Training 3 tager vi udgangspunkt i vores specielt udviklede Coaching Tilgang, som kan benyttes direkte i undervisning for at tage ansvaret væk fra dig som underviser – og giver større ansvar til kunden – hvilket resulterer i en glad underviser og glade kunder.

Indhold 
Opsummering siden sidst med optimering af den nuværende undervisning med de problematikker, som deltagere oplever i undervisningssituationerne.

Holdtræningsprogrammer

Hands on teknikker i holdtræning

Nye Elastiske øvelser – specifikt fokus på den Elastiske Styrke

Intro til Elastic Running  – Elastiske øvelser, som kan optimere dit løb

Elastic Stabilitys Coaching Skema

Max 10 Deltagere

Detaljer

Start:
marts 9 @ 10:00
Slut:
marts 10 @ 5:00
Pris:
DKK3500

Andet

Booking
http://elasticstability.easyme.dk/?id=2

Sted

Rødovre Fysioterapi og træning
Rødovrevej 251
Rødovre, 2610 Denmark
+ Google Map