Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Elastic Stability Introkursus

april 7 @ 9:00 - april 8 @ 4:00

DKK1500

 

“Når vi bruger udtrykket `Fascia orienteret` relateret til træning og behandling, vil det være mere korrekt at skrive neuro-myo-fasciel orienteret – altså fokus på helheden. Det er vigtigt at forstå, at Fascia-strukturerne indeholder en elastisk kvalitet, som er meget overset i traditionel træning og rehabilitering. Elastic Stability hjælper klienten med at identificere, bevidstgøre og frigive denne elastiske bevægelse, hvor den mangler i kroppen, og giver redskaber, så klienterne kan bibeholde effekt på egen hånd.

Elastic Stability Introkursus er en kombination af teori og praksis. Vi giver dig redskaber, som gør det let at skabe både effektive og langvarige resultater. Er det overhovedet mulig? Det mener vi klart det er – og efter selv at have arbejdet med Den Elastiske Tilgang i 15 år, mener vi, at have samlet nok resultater til at sprede Det Elastiske Budskab

Formål:

Teorien på kurset giver et indblik i Den Elastiske Tilgang og fokuserer bl.a. på, hvad vi ved om fascia-strukturerne i dag, og hvordan vi kan optimere trænings – og rehabiliterings resultater med denne viden. Vi fokuserer på kroppens viskoelasticitet, og væsentligheden af forståelse af den flydende, elastikagtige kvalitet, som vi alle går rundt med. I denne sammenhængen bruges den nye anatomiske tilgang; Biotensegritetsmodellen. Denne model forklarer, hvordan vi kan forstå bevægelse og krop fra et mere helhedsmæssigt perspektiv – ikke bare teoretisk men også i praksis. Kurset fokuserer desuden på vigtigheden af anvendelse af coaching- og kommunikationsredskaber, som hjælp til at opnå effekt og compliance.
Fascia-strukturerne er en vigtig kropslig komponent i forståelse af mange muskuloskeletale problematikker, og mange nye forskningsresultater er rettet mod relationen mellem fascia-strukturerne og smerteproblematikker i kroppen. Vi ser på sammenhængen mellem fascia-strukturerne og nervesystemet, og hvordan vi kan bruge denne forståelsen i praksis, således at det bliver lettere for klienten at tage ansvar og skabe resultater.
Formålet er, at du kan bruge teknikkerne og øvelserne, som et supplement til anden træning. Efter kurset er målet, at du med det samme kan implementere, din nye viden i et træningsprogram, der er tilpasset til dine klienter.

Elastic Stability Introkursus danner udgangspunkt for træningsuddannelsen Elastic Training og behandlingskonceptet Elastic Movement Therapy (EMT).

”Det er berigende og befriende at få indsigt i den store sammenhæng i daglige bevægelser, fremfor at fortabe sig i et enkelt led eller kropsdel ad gangen. Endelig kan man som behandler benytte en logisk dokumenteret viden omkring kroppens bevægelser og få alternative redskaber i behandlings øjemed.”Fysioterapeut Bodil Bach 

Indhold:

  • Teori og forskningsresultater om Fascia i træning og rehabilitering.
  • Øvelser med fokus på mobilitet, stabilitet og styrke med udgangspunkt i Den Elastiske Tilgang
  • Intro til Elastic Breathing – Åndedrættet relateret til stabilitet
  • Pædagogik og Kommunikationsredskaber til optimering af effekt

Målgruppe: Kurset er målrettet til alle som arbejder med og er interesseret i træning og bevægelse.

Underviser: Fysioterapeut Hilde Holan Gudding

 

 

Detaljer

Start:
april 7 @ 9:00
Slut:
april 8 @ 4:00
Pris:
DKK1500

Andet

Booking
info@elasticstability.com

Sted

Studio Pilates, Nerstranda Senter
Nerstranda 9
Tromsø, 9008 Norway
+ Google Map
Hjemmeside:
pilatestromso.no