DIN EMT UDDANNELSE

“Vejen til succes, når man arbejder med mennesker som ønsker at have det bedre, er at bibeholde en ydmyghed og en nysgerrighed til forståelsen af kroppen og hvordan den bare er en del af en helhed – som vi stadig mangler meget viden om”          

Hilde Holan Gudding

Gør dit liv som terapeut og instruktør lettere!

Få redskaber, som gør det nemmere for dine kunder selv at tage ansvar – giv dine klienter den værdifulde følelse af ejerskab

Implementer enkle redskaber i dit arbejde, for at genoprette dine klienters elasticitet – hvilket giver effektive og langvarige resultater med bedre bevægelse og optimeret styrke

Læs mere om hvad EMT uddannelsen indeholder HER

/8

TAG QUIZZEN og find ud af om EMT uddannelsen er noget for dig?

1 Elsker du at arbejde med at optimere bevægelse?

2 Ønsker du enkle og effektive mobilitetsteknikker du kan tilbyde dine klienter med effektive og langvarige resultater.? (Med den "bivirkning" at dine kunder opnår optimeret styrke og ejerskabsfølelse over egen krop!).

3 Kan du lide at kigge på kroppen fra et helhedligt perspektiv?

4 Er du interesseret i hvordan forståelsen af Fasciastrukturerne hjælper dig med at se kroppen fra et helhedligt perspektiv?

5 Kender du følelsen af at tage et stort ansvar på dig når du arbejder med mennesker - hvis de ikke har fået det bedre er det en lille smule din skyld?

6 Ønsker du at blive bedre til at passe på dig selv når du arbejder med andre mennesker?

7 Ønsker du at give dine klienter et større fokus på deres ressourcer i stedet for deres fejl og mangler?

8 Synes du kommunikation og formidling er vigtige kvaliteter når du arbejder med mennesker?

Your score is

EMT UDDANNELSEN

Hvor videnskab møder kreativitet

EMT, videnskab og kreativitet

Elastic Movement Therapy eller EMT, kan beskrives som en tilgang, hvor videnskaben møder kreativiteten. Vi understøtter vores uddannelse med nyere forskning – blandt andet om kroppens Fasciastrukturer – som er med til at videreudvikle og styrke konceptet.

Derudover har vi en grundholdning om, at vores krop og system skal ses som helhed og at nysgerrighed og ydmyghed er vigtige ord, når vi arbejder med mennesker. I denne sammenhæng er den kreative tilgang til at arbejde med mennesker afgørende.

Vi er nemlig alle født med et stykke kunst, vores krop, som er unikt og EMT-teknikkerne kan på magisk og kraftfuld vis modellere dine klienter, så længe de er med i processen – det er dette som gør EMT teknikkerne unikke.

Et af vores hovedformål er at give vores klienter redskaber, så de kan mærke deres eget liv, egen krop og egne valg – og leve derefter.

Opbygning af uddannelsen

EMT Mobilitetsbehandler-uddannelsen består af 2 grundmoduler. Hvert EMT  modul består af 6 dage hver, tilsvarende 60 times undervisning tilsammen. Du lærer de unikke aktive EMT teknikker, til at mobilisere hele kroppen i funktionelle bevægelsesmønstre, samt specialudviklede coaching og kommunikations-redskaber, som øger effekten af din behandling og træningsresultater. 

EMT – Modul 1 + 2, består af hands-on teknikker, mobilisering og strækteknikker og coaching redskaber, som kan benyttes med det samme i din praksis, både hvis du arbejder ved briks, og hvis du er personlig træner, instruktør og arbejder i et træningsmiljø. 

EMT er ikke et quick-fix.

Målet med EMT-teknikkerne er at effektivisere træningsresultater, forebygge og behandle smerte problematikker, give dine klienter en bedre fornemmelse af deres krop og hvordan deres problematikker er forbundet til deres måde at leve på.

I denne sammenhæng hjælper EMT teknikkerne dine klienter til at tage ansvar og ejerskab for egen krop, og understøtter din rolle som Coach istedet for en som fikser deres problematikker. Et hovedfokus i uddannelsen er at hjælpe dig som underviser, til at bruge så få kræfter og så lidt energi som muligt i dit arbejde, så du ikke brænder ud.

Teoretisk bygger EMT uddannelsen på Elastic Stabilitys 5 grundprincipper, som du kan lære mere om på Elastic Stabilitys Online Introkursus, som danner basen for EMT Mobilitetsbehandler uddannelsen. 

 

Implementer EMT i DIT arbejde på DIN egen måde

EMT uddannelsen er i bund og grund for alle som elsker bevægelse. Modul 1 er både for dig som arbejder som terapeut og dig som arbejder med træning og bevægelse. Du behøver ikke at bruge EMT teknikkerne ved briks efterfølgende, for at have et stort udbytte af uddannelsen. Indholdet kan effektivt overføres til en træningssituation, hvor du ønsker at optimere dine klienters bevægelse, og træningsresultater. 

Målet er derfor IKKE, at alle som tager EMT-uddannelsen, skal bruge EMT-teknikkerne ens. Du får hjælp til at implementere EMT teknikkerne på DIN måde i dit efterfølgende arbejde. 

 

Giv uddannelsen til DIN krop

Et hovedfokus i EMT-uddannelsen er at formidle en ny kropsoplevelse til dine klienter. Denne formidling kommer fra din egen fornemmelse for din egen krop. Derfor er en af de vigtigste dele af uddannelsen, hvad DU selv og DIN krop kan få ud af teknikkerne. 

Jo bedre du har det i din egen krop, jo nemmere er det at give den gode kropsfornemmelse videre til andre. Alt for mange, som har taget et valg om at vie sit liv til at hjælpe andre med deres krop, betaler selv for meget i deres egen krop – det vil EMT lave om på!

 

 

 

DET SIGER DELTAGERNE

"Behandlingerne kan gøre en kæmpe forskel!"

 
Jeg er blevet EMT behandler, fordi hele tankegangen passer perfekt ind i den tilgang, jeg i forvejen har som underviser i bl.a Pilates og Reformer.
For mig handler EMT om processen, hvori mine kunder oplever, at de får et bedre velvære, mere ro og en øget bevægelsesfrihed.
Det er for mig fantastisk at opleve, hvordan behandlingerne kan gøre en kæmpe forskel for den enkelte.
 
Hanne Sophie Kristensen
 
Træningsinstruktør & Personlig Træner
 

"Kunderne strømmer til.! "

 
Jeg gik ind til undervisningen i første modul med en tanke om at bruge EMT til mine træningskunder, jeg havde ikke tænkt mig, at jeg skulle at stå ved en briks.
Jeg var bla. bange for at det ville være for hårdt at stå ved en briks.
Så snart jeg fik fingrene ned i “dejen”, mærkede jeg HVOR store resultater jeg kunne opnå, også med mine træningskunder, med EMT.

Samtidig lærte jeg hurtigt at EMT kun virker hvis min egen krop er afspændt, hvis jeg arbejder fra mine fødder og ikke fra mine skuldre – så jeg oplevede at jeg kunne gå ud fra en EMT session med mere energi og en mere afspændt krop.

Det har været skelsættende både for mine kunder og for mig at arbejde med Elastic Movement Therapy.
Der er en helhed, en sammenhæng i EMT, som smitter af i alle mine ydelser, i min tilgang til kundens krop, i min tilgang til min egen krop – og kunderne strømmer til.
 
Katrine Nørgaard
 
Træningsinstruktør & Personlig Træner specialiceret hjernerystelsesproblematikker

"Jeg fået troen tilbage på mig selv som behandler "

 
EMT har for det første gjort meget personligt for mig og mit selvtillid som behandler. EMT har gjort, at jeg fået troen tilbage på mig selv som behandler og, at der er plads for mig og en anden måde at være behandler på med fysioterapi som base.
 
EMT er ikke kun teknikker. EMT for mig, er at se og berøre og behandle hele mennesket på en helt ny måde. Det at blid berøring har så enorm effekt og at “less is more” virkelig passer og ikke er en kliché. Det forstår jag først nu.
 
Det EMT skaber er sammenhæng mellem hoved og kroppen.
 
Katrin Hoppe Linnee
Fysioterapeut

"Mine kunder opnår en meget større bevægelighed"

EMT har totalt forandret mit syn på krop og bevægelse

Når jeg bruger EMT teknikkerne ser jeg hvordan mine kunder opnår en meget større bevægelighed i deres krop, de bliver både mere elastiske (smidige) og stærkere. Mine kunder er så glade og oplever at de bliver mere kropsbevidste og har det generelt meget bedre. 

Anne Gitte Rasmussen

Personlig Træner – Pilatesunderviser

MODUL 1 

Teoretisk gennemgang af Elastic Stabilitys 5 grundprincipper, og hvordan disse indarbejdes/implementeres i praksis. 

EMT Level 1. Manuelle teknikker som bliver gennemgået:

 Modul 1 fokuserer på mobilisering og embodiment af centeret af kroppen. Da vi ser krop og bevægelse fra et helhedsperspektiv, vil ben og arme kobles tli centeret via EMT teknikkerne. 

 Kæde – ben til center

 Kæde – arm til center

 Kæde – center

 Elastic Breathing, introduktion til hvordan vi via EMT teknikkerne kan optimere dine klienters åndedrætsfunktion. 

Ud over de manuelle EMT teknikkerne bliver følgende punkter gennemgået:

 Coaching og kommunikations redskaber som øger effekt af din behandling eller personlig træning

 EMT Træningsøvelser til selvmobilisering

Arbejdsstillingsteknikker, så du bruger så få kræfter som muligt under dine  

 Branding af DIT budskab, og hvordan EMT kan indgå i at optimere dit arbejde og din foretning

 BONUS: Som deltager på EMT uddannelsen får du automatisk tilgang til en gratis online videoer, som viser  EMT teknikkerne du lærer.

 

MODUL 2

EMT Level 2 manuelle teknikker som bliver gennemgået:

 Modul 2 fokuserer på mobilisering og embodiment af ben, arme, og hals/nakke, som implementeres med teknikkerne fra Modul 1.       I Modul 2 arbejder vi også med fuldkrops mobiliseringsteknikker, som hjælper dine klienter yderligere til at mærke helhed og sammenhæng i egen krop. 

 Elastic Breathing; vi arbejder mere specifikt med åndedrætsfunktionen, og arbejder med forskellige teknikker for at hjælpe din klienter så optimalt som muligt. 

Ud over de manuelle teknikker bliver følgende punkter gennemgået:

 Coaching og kommunikations redskaber vil stadig være et hovedfokus, og vi skærper koordinering af hands on teknikker og verbale instruktioner som øger effekt af din behandling eller personlig træning.

 EMT Træningsøvelser til selvmobilisering 

Arbejdsstillingsteknikker; bliver optimeret så du kan bruge så lidt energi som muligt i dit arbejde, og gøre det lettere for dig selv at arbejde med mennesker. 

EMT Certificering, hvor du får tilgang til at sælge EMT budskab i dit arbejde.

 Branding af DIT budskab, og hvordan EMT kan indgå i at optimere dit arbejde og din forretning

 BONUS: Som deltager på EMT uddannelsen får du automatisk tilgang til en gratis online portal, med videoer som viser EMT teknikkerne du lærer.

 

CERTIFICERING

 

For at opnå en EMT Certificering, og dermed officielt at kunne tilbyde EMT Mobilitetsbehandlinger til dine kunder, skal du have bestået både Modul 1 og Modul 2. Du kan dog selvfølgelig arbejde med EMT teknikkerne fra Modul 1 allerede, når du er færdig med modulet. 

For at opnå en EMT Mobilitetsbehandler-certificering skal du efter endt Modul 1 gennemføre 50 praktiske timer, hvor du træner EMT teknikkerne, før du kan starte Modul 2. (Alle undervisningstimer skal være gennemført, og mangler du nogle efter endt modul, skal du tilkøbe det du mangler, før modulet bliver godkendt)

Under selve Modul 2 forløbet, bliver du certificeret i teknikkerne både fra Modul 1 + 2 og du kan efterfølgende officielt tilbyde EMT Mobilitetsbehandlinger i eget regi.

Når du er certificeret kan du bruge titlen EMT Behandler/Instruktør, og du får også tilgang til EMT salgsmateriale, som hjælper dig med at skabe vækst i dit firma.

MODUL 1 – 2021

 PRIS: 14.950,- pr modul

 DATOER 2021:   NYE DATOER ER PÅ VEJ

 


 

MODUL 2 – 2021

 PRIS: 14.950,- pr modul

 DATOER 2021: NYE DATOER ER PÅ VEJ

 

 

BLIV EN DEL AF TEAMET

BLIV EN DEL AF TEAMET

Hold dig opdateret!

Smid din email ind her og gå aldrig mere glip af mine sidste nye videoer om, hvordan du får det bedre i kroppen med EMT!

Adresse

Elastic Stability - Nørregade 40, 5 sal
1165 København K - Danmark

Mobil

(+45) 60 29 52 28

E-mail

info@elasticstability.com