ELASTISK MISSION

Det større perspektiv:

Hvis vi ikke skifter retning ender vi op hvor vi er på vej hen. Det er kendte ord, og vi lever i en tid, hvor det er meget tiltrængt med et globalt retningsskift.

Vi er et folk med mange smerter, og vi konsumerer og bedøver os selv med enorme mængder af medikamenter for at klare hverdagen, og vi har aldrig brugt flere penge på skønhedsoperationer end i dag.

På samme tid er det en desperat higen efter at mærke os selv og prøve at være i nuet – noget der modarbejdes kraftigt af vores stræben efter perfektion og lykke.

Vi vil via vores elastiske tilgang, være med til at motivere dig til et retningsskift, og til at hjælpe og inspirere alle, som er interesserede i at få det bedre.

Vi vil gerne være med til at skabe det netværk, så vi sammen kan arbejde mod et globalt retningsskift.

Det mindre perspektiv

Vi vil gerne være med til at hjælpe og inspirere dig til at have det (fysisk) bedre og samtidig vil vi arbejde for at gøre det så let tilgængeligt som muligt for så mange som muligt.

Er det overhovedet muligt? Det tror vi på. Vores årlange erfaring med at arbejde med klienter og forbedre deres livskvalitet, har givet os den viden, at små retningsskift kan skabe de store ændringer i et liv. Det vigtigste er, at du selv deltager som en del af processen.

For mange starter retningsskiftet med en lille ændring. Den måde man ser sig selv på og hvad der skal til i ens liv for at få det bedre.

Vi bærer alle både bevidst og ubevidst rundt på historier om, hvad vi tror der skal til for at få det bedre. Og sjældent er det at tabe de 10 kilo man synes man vejer for meget, at gennemføre en ironman eller at åbne en cafe på Bali, der skal til for at det lykkes.

En simpel ændring af ens mindset er for mange en vigtig start, for at skabe mærkbare og langvarige, bæredygtige ændringer.

ELASTISK MINDSET

Lev det perfekte liv! Vi bliver bombarderet med informationer om hvordan vi bør leve vores liv og hvad det perfekte er; og aldrig har det været mere nødvendigt at have et godt navigationssystem, for at finde en vej igennem sundhedsjunglen.

Den perfekte kost, optimale træning, rigtige økologiske og bæredygtige indkøb og oveni skal vi også være i nuet og mærke os selv. Chancen for at fejle er enorm.

For selvom vi aldrig har været mere informeret om hvad vi burde gøre i vores liv, peger statistikkerne på, at mange af os lider af både forklarlige og uforklarlige smerteproblematikker.

Vi tror derfor det er meget vigtigt med et retningsskift i vores mindset. Det vil sige, hvordan vi ser på vores krop og system som en helhed, hvad vores syn på effektiv træning og bevægelse er og ikke mindst vores indfaldsvinkel til forståelse af smerter, symptomer og diagnoser er.

Det er så vigtigt fremover, at vi får en større forståelse af helheder og sammenhænge og ikke bare i teori, hvis vi skal ændre den voksende mængde af uforklarlige sygdoms- og smerteproblematikker.

Mennesket er ikke sammensat af isolerede komponenter, men er derimod et unikt og kompleks design, som vi bliver nødt til at behandle som en helhed.

Vi bliver formet af den måde vi møder verden på, og det gælder også vores fysiske krop. Den formes via den måde vi bevæger os på (eller ikke bevæger os), den måde vi tænker på, og den måde vi føler på.

Det betyder, at de udfordringer vi kæmper med i dag, er en kombination af vores genetik og den måde vi har levet vores liv frem til i dag – altså vores historier.

Vi kan hverken ændre vores genetik eller historie, men vi kan bruge den information vi har nu og her, til at skabe bæredygtige ændringer fremover.

Mange af os lever i dag et liv meget langt fra denne måde at tænke på. Vi er primært “hovedmennesker”, hvor kroppen er noget der bare skal fungere og skal transportere vores “hjerne” fra A til B. Derfor  er kroppen for mange bare noget der gør ondt og så skalden fikses.

Vi har i vores samfund et meget stort fokus på symptomer og diagnoser, og forstår smerter som noget der skal og kan fjernes fra en.

Mange lever i dag deres liv som en bil, der har fået fjernet “advarselslamperne”. Der er ingen lamper der blinker, når symptomerne opstår og vi kan simpelthen ikke mærke de signaler, vi får hen ad vejen.  Vi lytter ikke og håber på det bedste. Når smertesituationerne så opstår, lægger vi os ind til en “mekaniker” som skal fikse problemet.

Vi  er overbeviste om, at denne indfaldsvinkel har store konsekvenser, og vi vil via vores Elastiske Mindset og vores Elastiske tilgang, informere og hjælpe dig til at gøre en forskel, stoppe jagten på symptomerne og opnå længervarende resultater. Vi giver dig de redskaber du har brug for, så du får “advarselslamperne ind i bilen” igen.

Vores Elastiske Mindset er opsummeret i vores manifest, hvor vi beskriver hvad vi mener de vigtigste komponenter for at få det bedre er.

(The Elastic Manifest)

Feel Better
Stay Connected !
Smid din email ind her og få altid de sidste nye videoblogs og spændende tilbud direkte ind i din inbox!
Tillykke! Hold øje med mine emails, så du ikke går glip af noget. Check også lige din spamfolder, der kan de nemlig godt ryge hen i starten.
Du kan være 100% tryg, vi hader også spam og kunne aldrig drømme om at dele din email med nogen!
Ja tak, det vil jeg!
×
×
WordPress Popup Plugin