Historien bag Elastic Stability

Historien bag Elastic Stability

Elastic Stability er udviklet af fysioterapeut Hilde Holan Gudding.

Hilde har altid haft en passion for træning og bevægelse siden hendes opvækst i Trøndelag i Norge. Hendes kombination af passion og nysgerrighed har ført til udvikling af træningskonceptet Elastic Stability.

Vejen til og arbejdet bag udviklingen af denne portal har dog ikke været en nem rejse. Det har været en rejse fyldt med udfordringer hen ad vejen.

Hør Hildes historie og hvordan hun med denne historie ønsker at inspirere andre til at stole på deres egen intuition og kreativitet, selv om man er oppe mod store autoritære kræfter. Netop som i denne historie; den vestlige naturvidenskabelige tilgang til mennesket, kroppen, helheden, bevægelse, træning, diagnoser og smerteproblematikker – tilgangen til hvad der skal til for at have det godt.

(se videoen om min historie)

“Vejen til succes, når man arbejder med mennesker som ønsker at have det bedre, er at bibeholde en ydmyghed og en nysgerrighed til forståelsen af kroppen og hvordan den bare er en del af en helhed – som vi stadig mangler meget viden om”

Hilde Holan Gudding

PERSONEN BAG ELASTIC STABILITY

Hilde Holan Gudding er personen bag Elastic Stability og har udviklet behandlings – og bevægelseskonceptet Elastic Movement Therapy (EMT).

Hilde er uddannet Fysioterapeut og har interesseret sig for og arbejdet med træning og bevægelse de sidste 20 år. Denne nysgerrighed for bevægelse, de mange års erfaring, samt hendes innovative evne har sammen endt i udviklingen af firmaet Elastic Stability, samt behandlings – og bevægelseskonceptet EMT.

Hilde tilbyder personlige konsultationer i sine kliniklokaler i Tornebuskegade 7, København.

Jeg er en passioneret bevægelsesentusiast som efter mange års arbejde i laboratoriet har fundet ind til en tilgang som gør det meget nemmere for mig som fagperson at give effektive redskaber videre.

Aldrig har jeg haft en nemmere tilgang til at hjælpe mine kunder end jeg har i dag. Det er med en stor glæde og taknemmelighed at kunne videregive en fornemmelse, som giver mening for klienten. Som også giver en forståelse og fornemmelse af sammenhænge. Som ændrer tilgangen både til tankegang, følelsesliv og bevægelser.

Det er selvfølgelig dobbelt så fantastisk, når jeg giver mine redskaber videre til andre fagpersoner at høre hvilke historier og effekter de oplever med deres klienter.

Mit mål er at skabe et netværk hvor vi arbejder i samme retning med at hjælpe til at folk få det bedre”.

Feel Better
Stay Connected !
Smid din email ind her og få altid de sidste nye videoblogs og spændende tilbud direkte ind i din inbox!
Tillykke! Hold øje med mine emails, så du ikke går glip af noget. Check også lige din spamfolder, der kan de nemlig godt ryge hen i starten.
Du kan være 100% tryg, vi hader også spam og kunne aldrig drømme om at dele din email med nogen!
Ja tak, det vil jeg!
×
×
WordPress Popup Plugin