Book Behandling

SPÆNDINGER?

SMERTER?

SKADER?

MANGLENDE TRÆNINGSRESULTATER?  ELLER VIL DU BARE HAVE DET BEDRE?

Elastic Movement Therapy hjælper dig med at nulstille kroppen og genskabe dens bevægelser – du opnår færre smerter – bedre bevægelighed – optimeret styrke – færre spændinger – bedre restitution & søvn – og ikke mindst; følelsen af at have det bedre.

Hilde Holan Gudding

Fysioterapeut & Bevægelsesekspert

Hilde tilbyder EMT Terapeutisk Behandling, og har lang klinisk erfaring indenfor forskellige skader og smerteproblematikker. Terapeutisk EMT Behandling er for dig som kæmper med smerter eller skader som har svært ved at gå i sig selv.

Fokus i en EMT Terapeutisk Behandling er alltid på at finde ind til årsagssammenhænge og der vil både blive arbejdet i dit problemområde samt i et helhedsperspektiv så dit bevægelsesmønster bliver normaliseret.

Vi anbefaler at du starter med 3 EMT Behandlinger indenfor ca 1 mnd, og derefter vil det være stor forskel på videre forløb – det afhænger af den problematik du kommer med. Efter 3 EMT Behandlinger skal du mærke resultat, og det skal give mening for dig at fortsætte, hvor vi sammen finder ud af hvor mange og hvor ofte du burde komme tilbage  for at skabe langvarige resultater.

Hilde tilbyder EMT Terapeutiske Behandlinger i sine kliniklokaler i Nørregade 40, 5. sal – København.

Pris: EMT Terapeutisk Behandling – Første Konsultation: 1.200,- Normal Behandling: 1.000,-

Anne Gitte Rasmussen

Personlig Træner & Bevægelsesekspert

Anne Gitte tilbyder EMT Mobilitets Behandlinger, og er for dig som døjer med spændinger og lette smerteproblematikker, ønsker effektive træningsresultater eller generelt vil opleve mere velbehag i din hverdag.

EMT Mobilitets Behandlinger giver dig en bevidsthed om dine spændninger i kroppen, og hjælper dig med at nulstille kroppen og forebygge at spændingsniveauet bygges op så der opstår smerter og ubehag. EMT Mobilitet Behandlingen  varer ca 60 minutter og vil enten fokusere på at løsne og skabe bevægelse i hele kroppen, eller fokusere mere specifikt på et problemområde – det vil dog altid blive fokuseret på helhed og sammenhænge og ikke på et quick fix.

For optimalt resultat anbefaler vi at du investerer jævnligt i en EMT Mobilitets Behandlling så du beholder din krop fri og bevægelig. 

Anne Gitte tilbyder  personlig træning og EMT Mobilitetsbehandlinger i Elastic Stability i Nørregade 40, 5. sal – København.

Pris: EMT Mobilitetsbehandling: 750,-  Klipperkort á 3x: 2.100,- Klippekort á 10x: 6.500,-

Feel Better
Stay Connected !
Smid din email ind her og få altid de sidste nye videoblogs og spændende tilbud direkte ind i din inbox!
Tillykke! Hold øje med mine emails, så du ikke går glip af noget. Check også lige din spamfolder, der kan de nemlig godt ryge hen i starten.
Du kan være 100% tryg, vi hader også spam og kunne aldrig drømme om at dele din email med nogen!
Ja tak, det vil jeg!
×
×
WordPress Popup Plugin