Education 2

Intro Fascia Rehabilitation

Når uttrykket Fascia orientert blir brukt, ville det være mer korrekt å skrive neuro-myo-fasciel orientert – Det viktige å forstå er bare at Fascia strukturene inneholder en kvalitet som er kraftig oversett i tradisjonell trening og rehabilitering

Formål:
Intro Fascia Rehabilitation er et kurs som kombinerer teori og praksis. Teorien fokuserer på hva vi vet om Fasciastrukturene i dag og hvordan de kan påvirke trenings – og rehabiliterende resultater. Vi fokuserer på kroppens viscoelastisitet, og hvordan vi kan se Fasciastrukturene som et nettverk som henger sammen fra topp til tå. I denne sammenheng brukes Biotensegritet som en forklaringsmodell til hvordan vi kan forstå bevegelse, og optimere trenings – og rehabiliterende resultater.

Fasciaorienteret tankegang blir fremover en viktig komponent til forståelse av muskel og skjelettlidelser, og en stor del av forskningen er på nåværende tidpunkt rettet mot forståelse av forskjellige smerteproblematikker i kroppen. På dette introkurset ser vi på relasjonen mellem Fascia strukturer og nervesystemet og hvordan vi kan bruke denne forståelsen i praksis.

Formålet er å bruke teknikkene og øvelsene som et supplement til annen trening, og etter kurset er målet at du kan implementere det du har lært i et rehabiliterende program, tilpasset til dine pasienter. 

Kurset fokuserer også på hvordan spesielt utviklede Coaching og Pedagogiske redskaper kan hjelpe til å oppnå bedre effekt og compliance i et behandlingsforløp.

Kurset Intro Fascia Rehabilitation skaper base for treningsutdannelsen Elastic Training og det rehabiliterende behandlingskonseptet Elastic Movement Therapy (EMT).

”Det er berigende og befriende at få indsigt i den store sammenhæng i daglige bevægelser, fremfor at fortabe sig i et enkelt led eller kropsdel ad gangen. Endelig kan man som behandler benytte en logisk dokumenteret viden omkring kroppens bevægelser og få alternative redskaber i behandlings øjemed.”Fysioterapeut Bodil Bach 

Innhold:

  • Teori og forskningsresulater om Fascia i trening og rehabilitering
  • Fascia orienterte øvelser med fokus på mobilitet, stabilitet og styrke
  • Intro til Elastic Breathing – pusteteknikker for å optimere resultater
  • Pedagogik og coaching redskaper for å optimere effekt av øvelser

NB – This cource is in Norwegian/Danish

  • 9. -10. juni 2017
  • 3.500,- DKK
  • Fysioterapeuter

Feel Better
Stay Connected !
Smid din email ind her og få atid de sidste nye videoblogs og spændende tilbud direkte ind i din inbox!
Tillykke! Hold øje med mine emails, så du ikke går glip af noget. Check også lige din spamfolder, der kan de nemlig godt ryge hen i starten.
Du kan være 100% tryg, vi hader også spam og kunne aldrig drømme om at dele din email med nogen!
Ja tak, det vil jeg!
×
×
WordPress Popup Plugin